Antena 3 CNN Politică Fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a fost externat

Fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a fost externat

Fostul ministru al Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a fost externat
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Mar 2012   •   11:41

Fostul ministru al Sănătăţii, deputatul PNL Eugen Nicolăescu a fost externat vineri de la Spitalul Floreasca din Capitală în stare bună. Acesta va continua tratamentul administrat şi va reveni la control, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Bogdan Opriţa.
   
Potrivit acestuia, diagnosticul stabilit în cazul lui Nicolăescu este de tulburare circulatorie cerebrală.
   
Din echipa pluridisciplinară care s-a ocupat de Eugen Nicolăescu a făcut parte şi academician profesor Constantin Popa, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare.
   
Echipa medicală a stabilit că Eugen Nicolăescu poate fi externat, acesta urmând să revină la control în perioada următoare.

Nicolăescu a fost supus mai multor investigaţii după ce, miercuri seara, i s-a făcut rău. În jurul orei 23, soţia deputatului PNL Eugen Nicolăescu a anunţat la serviciul 112 că acesta şi-a pierdut cunoştinţa. Un echipaj SMURD l-a găsit leşinat acasă şi l-a transportat la spitalul Floreasca din Capitală. Medicii l-au examinat şi au decis să rămână internat la secţia de cardiologie în următoarele ore.

Din fericire, starea deputatului s-a îmbunătăţit simţitor, însă, pentru a fi siguri că nu vor apărea complicaţii, medicii l-au mai ţinut sub supraveghere.

Eugen Nicolăescu face parte din Comisia de Sănătate a Camerei Deputaţilor şi a îndeplinit funcţia de ministru al sănătăţii publice în perioada 2007 - 2008, în guvernul condus de Călin Popescu-Tăriceanu.


×
Subiecte în articol: Eugen Nicolaescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close