Antena 3 CNN Politică Fostul premier Cioloș și ministrul Dragu, chemaţi în Parlament pe tema rectificărilor bugetare

Fostul premier Cioloș și ministrul Dragu, chemaţi în Parlament pe tema rectificărilor bugetare

Fostul premier Cioloș și ministrul Dragu, chemaţi în Parlament pe tema rectificărilor bugetare
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    08 Feb 2017   •   18:42

Comisiile parlamentare de buget-finanţe i-au invitat, pentru joi, pe fostul premier Dacian Cioloş şi pe fostul ministru de Finanţe Anca Dragu pentru a discuta despre rectificările bugetului de anul trecut. 

"Ne reîntâlnim mâine (joi - n.r.) la ora 11,00. Avem trei invitaţi importanţi: domnul Dacian Cioloş, doamna Anca Dragu şi domnul Vasile Dîncu. Sunt invitaţi, nu pot să confirm că vor veni", a declarat, miercuri, preşedintele Comisiei de buget a Camerei Deputaţilor, Leonardo Badea. 

El a precizat, însă, că Vasile Dîncu a anunţat că nu se poate prezenta în această săptămână la comisii deoarece este plecat în străinătate şi şi-a exprimat disponibilitatea de a veni în următoarea săptămână. 

Membrii Comisiilor de buget-finanţe analizează rectificările bugetare din 2016, date de Guvernul Cioloş, termenul de depunere a raportului fiind data de 15 februarie. 

Până în prezent au fost audiaţi la comisii: Doru Petru Dudaş - vicepreşedinte ANAF, Camelia Izvoran - secretar general adjunct la Ministerul Fondurilor Europene, Cătălin Gheran - director general Autoritatea de Management Programe, Infrastructură Mare în MFE, Claudia Coman - Direcţia coordonare şi sistem din MFE, Sirma Caraman - secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Daniela Pescaru - secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, Ion Ghizdeanu - preşedintele Comisiei Naţionale de Prognoză, reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş anca dragu buget
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close