Antena 3 CNN Politică Funeriu blamează "slaba pregătire a celor chemaţi să ne conducă" în ultimii 20 de ani. PDL, format din "oameni de calitate"

Funeriu blamează "slaba pregătire a celor chemaţi să ne conducă" în ultimii 20 de ani. PDL, format din "oameni de calitate"

Funeriu blamează "slaba pregătire a celor chemaţi să ne conducă" în ultimii 20 de ani. PDL, format din "oameni de calitate"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Sep 2011   •   13:34
Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat că una dintre cele mai grave probleme cu care s-a confruntat România în ultimii 20 de ani a fost „slaba pregătire profesională a celor chemaţi să ne conducă”, dar că PDL se diferenţiază de celelalte forţe politice prin „oameni de calitate”, conform Mediafax.

"Poate una dintre cele mai serioase probleme cu care s-a confruntat România în ultimii 20 de ani a fost o slabă pregătire profesională a celor chemaţi să ne conducă. De acest lucru au suferit partidele care s-au succedat la putere, de multe ori cu rezultatele pe care le vedem”, a declarat Funeriu.

"Cel puţin în domeniul educaţiei, dar nu numai, noi am pornit de la premisa că putem să ne îndeplinim datoria pe care o avem faţă de cetăţenii României, prin promovarea unei resurse umane bine formate, corect selectate şi pusă la locul ei”, a adăugat ministrul Educaţiei.

De asemenea, ministrul a arătat că rezultatele echipei PDL şi ale „oamenilor de calitate” promovaţi de partid se văd foarte bine în ceea ce priveşte educaţia.

"Avem oameni de calitate, care ştiu ce vor, ştiu cum vor şi au perseverenţa necesară să pună în aplicare. Cred că aici este cheia şi cred că asta este ceea ce trebuie să diferenţieze PDL de celelalte forţe politice din România, pentru că până la urmă seriozitatea, perseverenţa, onestitatea, până la urmă aceste valori câştigă. Aceste valori câştigă până la urmă”, a afirmat Funeriu.



×
Subiecte în articol: Daniel Funeriu pdl educatie valori
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close