Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: ”Cu mâna pe Biblie, mi-am asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse!”

Gabriela Firea: ”Cu mâna pe Biblie, mi-am asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse!”

Un nou mandat la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse este onorant, transmite Gabriela Firea, iar toate proiectele aflate în derulare vor continua.

Gabriela Firea: ”Cu mâna pe Biblie, mi-am asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse!”
Sursa foto: Facebook, Gabriela Firea
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2023   •   13:45

După ce a primit votul de încredere în Parlamentul României și a depus jurământul în calitate de ministru în Guvernul Ciolacu, Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, precizează că va face tot posibilul pentru a duce la îndeplinire ”îndatoririle asumate prin semnătura dată în fața Președintelui României”

”Cu mâna pe Biblie, mi-am asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse! «Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propășirea spirituală şi materială a poporului român!» Nu sunt simple vorbe, ci un angajament luat, cu mare responsabilitate și frică de Dumnezeu, în fața oamenilor”, a scris Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Gabriela Firea, despre violența domestică: "Doar anul trecut, aproape 40.000 de femei au fost agresate"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Prioritare sunt și proiectele pentru prevenirea și combaterea violenței domestice sau fenomenul mamelor minore”

Gabriela Firea precizează în postarea sa că va continua toate proiectele care au ca scop creșterea natalității, un astfel de obiectiv fiind ”esențial”.

În același timp, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse afirmă că își dorește să lupte împotriva violenței domestice, dar și să întreprindă toate demersurile pentru ca tinerii să fie încurajați să rămână în România.

Citește și: Gabriela Firea, despre hărțuirea la locul de muncă: "Se întâmplă cazuri revoltătoare în România"

”Voi continua să promovez proiecte care să susțină creșterea sănătoasă a natalității, un obiectiv esențial pentru viitorul țării. Mi-am asumat pentru acest mandat un pachet amplu si ambițios pentru bunăstarea tuturor familiilor, cele la început de drum sau cele cu “vechime”.

Prioritare sunt și proiectele pentru prevenirea și combaterea violenței domestice, sau fenomenul mamelor minore, realități crunte. Îmi doresc și ca tinerii să se simtă încurajați să rămână în România, casa lor este aici”, menționează Gabriela Firea.

?? Cu mâna pe Biblie, mi-am asumat continuarea mandatului ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse!...

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 16 iunie 2023

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Ministrul Familiei
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close