Antena 3 CNN Politică Gabriela-Maria Podașcă (Pro România): Cinismul PNL depășește orice limite!

Gabriela-Maria Podașcă (Pro România): Cinismul PNL depășește orice limite!

Gabriela Maria-Podașcă (PRO România) a criticat dur PNL, printr-o postare pe o rețea socială, după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că Bucureștiul a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Aceasta acuză liberalii că nu au făcut nimic concret pentru combaterea răspândirii COVID.

Gabriela-Maria Podașcă (Pro România): Cinismul PNL depășește orice limite!
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    18 Oct 2020   •   17:03

"Cinismul PNL depășește orice limite! Acești politruci sunt interesați doar de scorul electoral. Lor nu le pasă de sănătatea românilor, a medicilor, de educație, de nimic. Trei zile le-a luat ca să admită că Bucureștiul a depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Au recalculat, au scos din evidență focare, dar n-au făcut nimic concret pentru combaterea răspândirii COVID.

Probabil că săptămâna viitoare vom trece de 5000 de cazuri pe zi, pentru că este tot mai clar că măsurile propuse de PNL nu funcționează. Avem un Guvern în care oamenii nu mai au încredere, pe bună dreptate. Cum ne trimitem mâine copiii la școală? De ce îi mai trimitem dacă incidența de 3 la mie presupune anumite restricții? Doar pentru că prefectul este în concediu? Ce face Orban? De ce nu-l înlocuiește? Cine răspunde pentru panica în care trăiesc bucureștenii de câteva zile?

Răspunsurile le știm cu toții, din nefericire. Orban împarte locuri eligibile pentru alegerile parlamentare, Anisie negociază să rămână în cărți, prefectul nu vrea să-și asume responsabilitatea. Suferă cetățenii care habar n-au ce se va întâmpla de mâine, suferă antreprenorii care nu știu dacă mâine mai deschid restaurantul sau cafeneaua, suferă elevii care sunt iar privați de educație. Nu-i putem lăsa pe liberali să-și mai bată joc de români! Trebuie să punem punct acestei dictaturi în care doar interesul de partid contează. Pe 6 decembrie trebuie să-i oprim!", a scris Gabriela-Maria Podașcă, pe Facebook.

sursa: Facebook/ Pro România

×
Subiecte în articol: Gabriela-Maria Podașcă PRO România
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close