Antena 3 CNN Politică Gabriela Podaşcă: Așa recunoști guvernul liberal - taie pensii, salarii, blochează alocații

Gabriela Podaşcă: Așa recunoști guvernul liberal - taie pensii, salarii, blochează alocații

Gabriela Podaşcă, vicepreşedinte Pro România, spune că România este o ţară tot mai săracă, cu peste un milion de pensionari în pragul subzistenței, care primesc bani de la guvern, pentru ca veniturile lor cumulate să ajungă la 800 de lei.

Gabriela Podaşcă: Așa recunoști guvernul liberal - taie pensii, salarii, blochează alocații
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    07 Oct 2020   •   14:45

Guvernul liberal are alte priorităţi, precum cele electorale, mai spune Podaşcă, purtător de cuvânt al formaţiunii amintite.

"Suntem tot mai săraci, cu aproape 1 milion de pensionari în pragul subzistenței. Aceștia primesc lunar 2-300 de lei de la Guvern, astfel încât, cumulat cu pensia, veniturile să ajungă la 800 de lei - prag stabilit de Cabinetul Orban.

Podaşcă: Cum au ajuns liberalii să creadă că un pensionar poate să se întrețină cu 800 de lei, nu știm

Cum au ajuns miniștrii liberali să creadă că un pensionar poate să mănânce, să-și ia medicamente, să-și plătească facturile și să se întrețină cu banii aceștia, n-avem de unde să știm. 

Dar știm că Parlamentul și președintele au stabilit că sunt necesari 2500 de lei pentru un trai minim decent.

Podaşcă: Așa recunoști guvernul liberal: taie pensii, salarii, blochează alocații

Așa recunoști guvernul liberal din România, așa au făcut în trecut, așa fac și acum: taie pensii, taie salarii, blochează alocații și eludează legea. Nici vorbă de grijă pentru bătrâni, tineri, copii sau antreprenori autohtoni. 

Pentru că ei au alte priorități, să bifeze recorduri electorale, să-și consolideze poziția-n partid. După ei…potopul", a scris Gabriela-Maria Podaşcă, vicepreşedinte Pro România, miercuri, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Gabriela-Maria Podașcă
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close