Antena 3 CNN Politică Gabriela Podaşcă (PRO România): Președintele Iohannis continuă să pună interesele PNL mai presus de interesele copiilor

Gabriela Podaşcă (PRO România): Președintele Iohannis continuă să pună interesele PNL mai presus de interesele copiilor

Deputatul PRO România se arată revoltată de modul în care preşedintele ţării desconsideră dublarea alocaţiilor pentru copii. Gabriela Podaşcă spune că guvernul, PNL şi Klaus Iohannis fac fel de fel de jocuri pentru a tergiversa ca banii să ajungă la cei mici.

Gabriela Podaşcă (PRO România): Președintele Iohannis continuă să pună interesele PNL mai presus de interesele copiilor
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    13 Noi 2020   •   16:15

"Președintele Iohannis continuă să pună interesele PNL mai presus de interesele copiilor. Asta în ciuda faptului că cei mici sunt deja defavorizați în coronacriză, fiind privați de educație, lipsiți de acea masă zilnică de care beneficiau la școală și afectați de reducerea veniturilor din familie. 
Artificiul la care recurge șeful statului este imoral, contravine grav intereselor țării și arată dublu standard în raport cu cine este la guvernare", a scris Gabriela Podaşcă pe Facebook. 

Deputatul PRO România ţine să îi reamintească lui Klaus Iohannis că la precedenta situaţie de majorare a alocaţiilor, banii au fost alocaţi imediat, respectându-se legea.

"Îi reamintesc președintelui că, la 1 iunie 2015, a promulgat o lege de dublare a alocațiilor, iar Guvernul Victor Ponta a alocat de îndată banii necesari pentru plată, fără nicio zi de întârziere. 
La mai bine de 5 ani de atunci, Iohannis, Guvernul și PNL își bat joc de copii. Fac tot felul de jocuri prin care încearcă să tergiverseze dublarea alocațiilor, măsură atât de necesară în contextul actual. Deși Curtea Constituțională le-a respins contestațiile, Iohannis continuă să se opună legii care le-ar aduce familiilor mai mulți bani pentru cei mici. Faptele acestea vorbesc mai tare decât orice slogan electoral al lor. Iar pentru asta, pe 6 decembrie, românii trebuie să voteze împotriva abuzurilor PNL, împotriva încălcărilor repetate ale legii, împotriva încălcărilor de drepturi și libertăți!", a subliniat Gabriela Podaşcă.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close