Antena 3 CNN Politică Gabriela Podașcă (PRO România): "Bâlbe incredibile și manipulări de cifre în interesul PNL"

Gabriela Podașcă (PRO România): "Bâlbe incredibile și manipulări de cifre în interesul PNL"

Gabriela Podașcă, vicepreședintele PRO România, acuză PNL de manipulări de cifre în ceea ce privește criza de coronavirus în interesul electoral al partidului condus de Ludovic Orban.

Gabriela Podașcă (PRO România): "Bâlbe incredibile și manipulări de cifre în interesul PNL"
de Georgiana Adam    |    13 Oct 2020   •   15:25

"Bâlbe incredibile și manipulări de cifre în funcție de interesul electoral al PNL, asta vedem de aproape un an din partea reprezentanților Guvernului. Grav este că acești incompetenți care ocupă funcții publice iau decizii pentru noi toți.

Care este algoritmul în baza căruia au decis ei că la o incidență de 3,4 la mia de locuitori luăm măsuri? Și care sunt măsurile de luat, de ce nu le prezentăm populației, de ce nu gândim scenarii etapizate? Care sunt datele și studiile din spatele acestor decizii? Vă spun eu, ZERO.

Tot ce face PNL este in interes electoral. Nu închid școlile pentru că se tem că le vor sări oamenii în cap dacă le redeschid doar pentru votare.

Sau închidem școlile pentru că habar n-avem să gândim un set de măsuri cu aplicare unitară în toate instituțiile de învățământ. Domnule Orban, cum vă permiteți să vă jucați cu viața românilor? Care este expertiza Grupului de Comunicare Strategică și în baza a ce le dați putere absolută? Opriți-vă, plecați acasă și lăsați specialiștii să salveze economia, educația și sănătatea!

PRO România nu va accepta abuzurile Guvernului PNL. În timp ce alte partide doar mimează opoziția, noi suntem singurii care luptăm ca drepturile românilor să nu fie încălcate! Suntem PRO România și ținem cu România!", a scris Gabriela-Maria Podașcă (PRO România) într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: PRO România Gabriela-Maria Podașcă
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close