Antena 3 CNN Politică Gheorghe Flutur: Atitudiunea opoziţiei în judeţ este imatură, necoaptă şi pubertină

Gheorghe Flutur: Atitudiunea opoziţiei în judeţ este imatură, necoaptă şi pubertină

Gheorghe Flutur: Atitudiunea opoziţiei în judeţ este imatură, necoaptă şi pubertină
Sursa foto: Foto: INTACT Images
09 Oct 2011   •   18:41
Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a criticat membrii opoziţiei din judeţ şi atitudinea „imatură” a acestora faţă de acţiunea şi demersurile administraţiei de a se implca în dezvoltarea economică a zonei, conform Agerpres.

„Artă încă o dată opiniei publice atitudinea imatură, necoaptă, pubertină a opoziţiei de Suceava care, neavând soluţii pentru dezvoltarea judeţului, s-a transformat în duşman al dezvoltării judeţului Suceava. Istoria va arăta că am dreptate şi că în panoplia adversarilor dezvoltării judeţului sunt aceşti oameni din opoziţiei”, a declarat Flutur.

Reacţia lui Gheorghe Flutur vine după ce unii lideri ai opoziţiei au criticat faptul că, „pe banii publici”, CJ Suceava se deplasează la Timişoara pentru a promova asociaţia „Produs în Bucovina”.

„Nu vom merge, indiferent dacă vrea sau nu opoziţia, alături de cei care au de promovat produsele noaste. Când spun produse mă refer la tot ceea ce înseamnă gastronomie, merele de Fălticeni, caşcavalul de Dorna şi Câmpulung şi produsele turistice meşteşugăreşti. Dar m-am trezit zilele acestea cu un subiect de doi bani, inventat de opoziţie, că nu ştiu ce vrem să facem la Timişoara, că vrem să mergem cu Asociaţia „Produs în Bucovina” şi nu ştiu ce vrem să facem acolo. Mi-am dat seama cât de infantili sunt aceşti oameni din opoziţie şi că nu numai că nu le aduce puncte acest lucru, ci nu au teme. Adică să te pui împotriva promovării acestor produse, chiar pe bani publici, pentru că nu ducem acasă la noi, promovăm produsele tradiţionale de aici pentru dumneavoastră”, a declarat Flutur.

Liderul PDL şi-a exprimat nemulţumirea pentru faptul că opoziţia a criticat administraţiei în loc să devină parteneri în promovarea şi dezvoltarea judeţului Suceava.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close