Antena 3 CNN Politică Fostul șef al Poștei Române se laudă că a politizat instituția: ”Vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal!”

Fostul șef al Poștei Române se laudă că a politizat instituția: ”Vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal!”

Discurs halucinant al liberalului Horia Grigorescu, fostul șef al Poștei Române. Într-o declarație făcută chiar în ziua alegerilor interne de la Sectorul 4, Horia Grigorescu a recunoscut că a politizat instituția.

Fostul șef al Poștei Române se laudă că a politizat instituția: ”Vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal!”
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    07 Iul 2021   •   08:34

El spune că a transformat compania dintr-una "roșie" într-una liberală. Horia Grigorescu a fost numit în funcția de șef al Poștei Române imediat după instalarea guvernului condus de Ludovic Orban și a fost înlocuit, luna trecută, cu un alt liberal.

Anul trecut, Poșta n-a excelat la niciun capitol. Dimpotrivă. A mers chiar mai prost decât în 2019. Mai exact, a expediat în 2020 cu o jumătate de milion de colete mai puțin decât în anul de dinainte de pandemie.

”Voi ați fost cei care mi-ați dat ocazia unică în viață, de a ocupa funcția de director general al Poștei Române, cel mai mare angajator din țară, cu 24.000 de suflete.

Vreau să vă spun că atunci când am pătruns în companie, era profund roșie. Dacă erau 20% liberali era bine.

Vă spun acum cu mândrie, după un an și șase luni cât am fost parte din acea echipă, că azi vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal. Cum? Prin reformele pe care le-am făcut, prin dăruirea și dedicarea zi de zi. Asta trebuie să facem în tot ce înseamnă conducerea și viața partidului nostru!” a declarat Horia Grigorescu, fost șef al Poștei Române.

×
Subiecte în articol: Horia Georgescu Posta Romana
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close