Antena 3 CNN Politică Iliescu: E nevoie de o analiză internă, iar concluziile să fie trase la Congresul PSD

Iliescu: E nevoie de o analiză internă, iar concluziile să fie trase la Congresul PSD

Iliescu: E nevoie de o analiză internă, iar concluziile să fie trase la Congresul PSD
Sursa foto: Ion Iliescu
14 Dec 2009   •   12:42

PSD are nevoie de o analiză, atât la nivelul organizaţiilor locale, cât şi la nivel central, iar concluziile să fie trase în cadrul unui viitor Congres al partidului, a declarat luni, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Liderul social-democrat a precizat totuşi că nu aceasta ar fi tema în acest moment, ci contestarea rezultatului alegerilor.
"E nevoie de o analiză. Nu e nevoie să cerem în BPN. Asta e firesc pentru orice partid. Dar nu asta e tema acum. Acum este o fază care trebuie parcursă, trebuie terminată. După aceea va trebui să ne aşezăm cum trebuie, şi la nivelul fiecărei organizaţii locale, şi la nivel central, într-un Congres de partid şi trase concluziile cuvenite. Intrăm într-o altă eră politică", a afirmat Iliescu, înaintea şedinţei BPN al PSD.
În ceea ce priveşte contestarea rezultatelor alegerilor, "trebuie mers până la capăt" cu cercetările, dar Iliescu a opinat că nu ştie dacă CEDO se implică într-un astfel de caz. Cu doar o seară în urmă, preşedintele PSD, Mircea Geoană afirma că va merge până la CEDO sau la Comisia de la Veneţia cu sesizarea privind fraudarea alegerilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu PSD analiza Congres concluzii
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close