Antena 3 Politică Încă un lider PSD demisionează: „Rămân în continuare acelaşi om politic de stânga, cu dorința de a face bine!”

Încă un lider PSD demisionează: „Rămân în continuare acelaşi om politic de stânga, cu dorința de a face bine!”

06 Noi 2019   •   13:54
Încă un lider PSD demisionează: „Rămân în continuare acelaşi om politic de stânga, cu dorința de a face bine!”
Sursa foto: sursa foto: Facebook

Daniel Savu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, și-a dat demisia, precizând că este onorat că a fost parte a guvernării PSD. De asemenea, fostul ofițer SRI susține că rămâne în continuare același om politic de stânga.

„Onorat de a fi fost parte a guvernării #PSD, una dintre cele mai performante pe care le-a avut #România vreodată, astăzi mi-am prezentat demisia din funcţia de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale. Mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru încredere, atitudine şi implicare, pentru voinţa de a face ! Aveţi toată consideraţia mea !

Rămân în continuare acelaşi om politic de stânga, cu dorinţa de a face bine înainte de orice altceva !”, este mesajul lui Daniel Savu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close