Antena 3 CNN Politică Înregistrarea USL, amânată de tribunal pentru 1 septembrie

Înregistrarea USL, amânată de tribunal pentru 1 septembrie

Înregistrarea USL, amânată de tribunal pentru 1 septembrie
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Aug 2011   •   13:26

Înregistrarea Uniunii Social Liberale a fost amânată, marţi, de Tribunalul Bucureşti pentru data de 1 septembrie 2011. Decizia a fost luată după ce PSD şi ACD au depus dosarul de înregistrare în data de 8 marti, informează Mediafax.

Partidul Solidarităţii Democratice pentru Şanse Egale şi o Societate Mai Bună au contestat, în cadrul procesului, înregistarea USL. Acelaşi partid a intervenit şi împotriva înregistrării Partidului Popular Maghiar din Transilvania, iniţiat de Laszlo Tokes.

Reprezentantul legal al PSD şi ACD în dosar senatorul PSD Dan Şova, a declarat, marţi, pentru sursa citată, că Tribunalul Bucureşti a dat un nou termen în acest caz întrucât s-a constatat o eroare de procedură în citarea intervenienţilor.

"Judecarea nu s-a făcut pe fond, ci s-a constatat că dintr-o eroare sau o delăsare a unui grefier nu s-a respectat procedura de citare a intervenienţilor în dosar. Doi dintre ei trebuiau citaţi cu menţiunea că trebuie să plătească taxa de timbru, fără de care petiţia lor nu poate fi luată în considerare. Instanţa a constatat că cei doi au fost citaţi fără menţiunea plăţii de timbru şi a dispus refacerea citaţiilor", a explicat Şova.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close