Antena 3 CNN Politică Iohannis şi-a numit al şaselea consilier prezidenţial, pe Sergiu Nistor

Iohannis şi-a numit al şaselea consilier prezidenţial, pe Sergiu Nistor

Iohannis şi-a numit al şaselea consilier prezidenţial, pe Sergiu Nistor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Ian 2015   •   20:21

Sergiu Nistor, fost comisar guvernamental pentru programul "Sibiu 2007, capitală culturală europeană", a fost numit în funcţia de consilier prezidenţial, după ce noul preşedinte Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul, informează Administraţia Prezidenţială.

Sergiu Nistor, în vârstă de 54 de ani, este absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu" din Bucureşti în 1986, specializat în conservarea integrată a patrimoniului construit, conform unui CV prezentat pe site-ul ICR.

El a fost coordonator, în 2007, al proiectului cultural "Sibiu, capitală culturală europeană". De asemenea, a fost secretar general al Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO (2008-2009) şi preşedinte al ICOMOS (Consiliul mondial al Monumentelor şi Siturilor) România (din 2006).

Sergiu Nistor este al şaselea consilier prezidenţial numit de preşedintele Iohannis. Pe 22 decembrie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcţia de consilier prezidenţial pentru Dan Mihalache, Andrei Muraru, Cosmin Marinescu, Tratiana Niculescu Bran şi George Scutaru.

×
Subiecte în articol: consilier prezidential Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close