Antena 3 CNN Politică Laszlo Borbely: Am ales Ministerul Culturii pentru că eu cred că problemele minorităţilor ţin şi de cultură

Laszlo Borbely: Am ales Ministerul Culturii pentru că eu cred că problemele minorităţilor ţin şi de cultură

Laszlo Borbely: Am ales Ministerul Culturii pentru că eu cred că problemele minorităţilor ţin şi de cultură
03 Mar 2014   •   21:52

Vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a răspuns prezent invitaţiei în cadrul emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" , unde a explicat motivele pentru care UDMR s-a angajat să intre la guvernare, iar predilecţia partidului este de trei ministere. Fie la Sănătate, la Mediu sau la Cultură.

"Am avut şi alte ministere. La cel al Dezvoltării chiar eu am fost ministru. Am mai avut ministerele Comunicaţiilor, cel delegat la Comerţ Exterior, depinde de negocieri", a comentat vicepreşedintele UDMR.

"Am ales Ministerul Culturii pentru că eu cred că problemele minorităţilor ţin şi de cultură şi de identitate, iar domnul Kelemer Hunor a demostrat, cred că a fost un ministru bun la cultură. Iar la mediu, sper că am demonstrat că putem conduce un asemenea minister".

În ceea ce priveşte guvernarea la Ministerul Sănătăţii, lui Laszlo Borbely i s-a reamintit închiderea mai multor spitale din România în timpul guvernării Boc.

"Putem discuta aceste închideri de spitale. Eu cred că a fost în spiritul a ceea ce înseamnă nu numai descentralizare, nu s-a discutat că au trecut acele spitale la consilii judeţene sau locale fără niciun fel de scandal", a declarat Laszlo Borbely.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close