Antena 3 CNN Politică Lider PSD, atac dur la adresa Corinei Creţu: Trebuie să decidă dacă este comisarul UE sau al PNL

Lider PSD, atac dur la adresa Corinei Creţu: Trebuie să decidă dacă este comisarul UE sau al PNL

Lider PSD, atac dur la adresa Corinei Creţu: Trebuie să decidă dacă este comisarul UE sau al PNL
06 Noi 2018   •   10:57

Corina Creţu trebuie să se decidă dacă este comisarul UE sau al PNL, a susţinut deputatul Ioan Dîrzu, lider al PSD Alba, într-o declaraţie politică, solicitându-i acesteia să spună dacă politica de absorbţie a fondurilor se face cu Guvernul sau ”doar cu unii primari PDL, la cafea şi recepţii scumpe”.

Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a susţinut marţi, într-un comunicat de presă, că îl îngrijorează că timpul petrecut de Corina Creţu alături de primarii ”PDL-işti îi întunecă judecata”.

”Doamna Corina Creţu trebuie să decidă dacă este comisarul UE sau al PNL (...) Mă îngrijorează faptul că, timpul petrecut de doamna Creţu alături de primarii PDL-işti îi întunecă judecata. O vedem tot mai des pe doamna Creţu cu oameni care au girat fraudarea fondurilor europene în perioada Băsescu-Boc, oameni care au ţinut România la cele mai mici cote de absorbţie de fonduri europene. Doamna Creţu, dacă doreşte, poate să fie foarte bine comisar PPE. Nu ne deranjează, doar să ne-o spună şi nouă, celor din ţară, pentru cine lucrează. De asemenea, doamna Creţu să ne spună, când vine în România, dacă politica de absorbţie a fondurilor se face cu Guvernul sau doar cu unii primari PDL, la cafea şi recepţii scumpe”, scrie Dîrzu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Corina Cretu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close