Antena 3 CNN Politică Livia Stanciu: Nu mă voi lăsa intimidată de atacurile lui Traian Băsescu

Livia Stanciu: Nu mă voi lăsa intimidată de atacurile lui Traian Băsescu

Livia Stanciu: Nu mă voi lăsa intimidată de atacurile lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Apr 2015   •   09:05
Este război pe faţă între fostul preşedinte Traian Băsescu şi cei mai importanţi oameni din justiţia din România.

După ce Traian Băsescu a declarat că-i este silă să-i sune pe Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea sau Livia Stanciu, apar primele reacţii vehemente care condamnă atitudinea lui Băsescu.
 
Preşedintele Instanţei Supreme, Livia Stanciu, spune că nu este intimidată de afirmaţiile lui Traian Băsescu şi că acestea aduc prejudicii grave ţării noastre.

"Aceste atacuri nu fac altceva decât să ne descalifice ca ţară, să ne facă să pierdem din ce în ce mai mult în credibilitate ca ţară din partea altor state şi cred că la acest lucru ar trebui să se gândească toţi cei care, indiferent că vorbim de oameni politici sau cei care, într-o formă sau alta, îşi exprimă puncte de vedere, uneori de-a dreptul iresponsabile cu privire la activitatea magistraţilor. Foarte rar, şi cred că veţi vedea, că preşedintele Înaltei Curţi - şi aici, sigur, vorbesc în nume personal - m-aş lăsa intimidată de reacţii ale unor politicieni vizavi de activitatea pe care o desfăşoară judecătorul Livia Stanciu", a spus preşedintele ICCJ, la intrarea în sediul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
 
Întrebată cum comentează afirmaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora nu o sună nici pe ea şi nici pe altcineva "din silă", Stanciu a răspuns: "Nu vreau să intru în acest gen de dialog. Aşa cum am spus-o şi în perioadele anterioare, nu m-a sunat preşedintele statului, nu înţeleg de ce ar trebui să mă sune acum?"
 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close