Antena 3 Politică Liviu Dragnea, selfie la volan și replici cu internauții pe Facebook: „Eu dictez mesajele şi Irina le postează”

Liviu Dragnea, selfie la volan și replici cu internauții pe Facebook: „Eu dictez mesajele şi Irina le postează”

01 Mai 2018   •   23:36
Liviu Dragnea, selfie la volan și replici cu internauții pe Facebook: „Eu dictez mesajele şi Irina le postează”
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a afirmat, marţi seară, că pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă "destul de bine", preşedintele PSD precizând totodată că le mulţumeşte agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile depuse pentru fluidizarea traficului.

Liderul PSD și-a făcut și un selfie la volan și s-a întreținut cu internauții.

"Pe de altă parte, vreau să le mulţumesc agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu ştiu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă destul de bine, ţinand cont de numărul uriaş de maşini. Eu chiar acum intru în Bucureşti şi am facut doar două ore!", a scris Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

Liderul PSD a făcut şi anumite precizări legate de modul cum publică mesajele pe Facebook, deşi se află la volan. "Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele şi Irina le postează. Şi acum să vedem cum e traficul prin Bucureşti", mai susţine Dragnea.

Anterior, preşedintele PSD postase pe reţelele de socializare un text prin care îşi exprima nemulţumirea, după ce a primit mai multe mesaje de la cei care se întorceau de la mare, cu privire la faptul că nu pot plăti taxa de pod la Feteşti prin SMS, afirmând că este "inadmisibil" ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu sistemul de plată.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea liderul PSD Irina

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close