Antena 3 CNN Politică Lovitură pentru liberali! Primarul Nicolae Robu trimite pliante electorale fără sigla PNL

Lovitură pentru liberali! Primarul Nicolae Robu trimite pliante electorale fără sigla PNL

Primarul Nicolae Robu a început deja campania electorală, cu o mutare surpriză pentru liberali. Edilul de la Timișoara ar fi trimis pliante electorale cu numele și poza sa, în care enumeră realizările mandatului său la primărie, fără sigla partidului.

Lovitură pentru liberali! Primarul Nicolae Robu trimite pliante electorale fără sigla PNL
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Feb 2020   •   11:29

Jurnaliștii de la Pressalert.ro publică pe site un pliant primit de o cititoare în cutia poștală, în care nu apare nici o referire la PNL sau vreun însemn al partidului, semn că edilul este pregătit să candideze ca independent. 

În materialul trimis timișorenilor, după ce se laudă cu numărul de proiecte depuse, Nicolae Robu a lansat un nou atac la cei care nu-i ridică osanale. ”Din păcate, unii co-trăitori alături de noi sunt permanent negativi! Sunt negativi, dar nu au strângeri de inimă să folosească tot ce cu multă zbatere și trudă facem înfruntându-i! Vă asigur, dragi timișoreni, de loialitatea mea 100%, de cinstea mea 100% în tot ce fac, în dăruirea mea totală și în continuare pentru mai binele orașului nostru!”,  a scris primarul.

De altfel, Nicolae Robu a fost trimis în judecată de DNA pentru corupție, într-un dosar amplu care vizează vânzarea a 900 de case din Timișoara.

 

 

×
Subiecte în articol: PNL nicolae robu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close