Antena 3 Politică Lovitură pentru Liviu Dragnea! Filiala Iaşi: „Mihai Chirica a respins programatic politica pumnului în gură”

Lovitură pentru Liviu Dragnea! Filiala Iaşi: „Mihai Chirica a respins programatic politica pumnului în gură”

14 Feb 2017   •   16:49
Lovitură pentru Liviu Dragnea! Filiala Iaşi: „Mihai Chirica a respins programatic politica pumnului în gură”
Sursa foto: Foto: Intact Images

Filiala municipală a PSD Iaşi îl susţine pe liderul organizaţiei judeţene Mihai Chirica, întrucât a respins ”politica pumnului în gură şi a pumnului în masă, militând pentru normalitate şi dialog”, scrie News.ro.

”Considerăm că domnul Mihai Chirica are legitimitate deplină pentru a exercita în continuare atribuţiile funcţiilor de vicepreşedinte al PSD şi de preşedinte al Organizaţiei Municipale Iaşi a PSD. (…) Aşa cum a promis, domnul Mihai Chirica a respins programatic politica pumnului în gură şi a pumnului în masă, militând pentru normalitate, dialog şi colaborare, astfel încât putem spune că în prezent organizaţia municipală Iaşi este una dintre cele mai dinamice, dar şi mai performante din ţară. La cele două scrutine de anul trecut, organizaţia municipală Iaşi a PSD a obţinut cele mai bune rezultate din 1992 încoace, iar aceasta într-un centru universitar important în care partidul nostru a avut întotdeauna dificultăţi să se impună: candidatul PSD la primărie, domnul Mihai Chirica, a fost ales cu 47% din voturi, lista de candidaţi PSD la Consiliul Local a obţinut 42% din voturi şi majoritatea simplă în legislativul local, iar la alegerile parlamentare s-au primit peste 40% din voturi”, a declarat liderul organizaţiei municipale PSD Iaşi, Paul Boişteanu.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Mihai Chirica

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close