x close

Lovitură teribilă pentru Victor Ponta! O întreagă filială Pro România negociază trecerea la USR: ”Pare că şi-a pierdut complet minţile şi orice urmă de bun simţ”

de A.M.P    |    26 Noi 2019   •   09:19
Lovitură teribilă pentru Victor Ponta! O întreagă filială Pro România negociază trecerea la USR: ”Pare că şi-a pierdut complet minţile şi orice urmă de bun simţ” 482 Foto: Agerpres

Membrii organizaţiei Pro România din oraşul Târgu Neamţ intenţionează să treacă la USR, dezamăgiţi de deciziile luate în ultima perioadă de liderul partidului, Victor Ponta.

Anunțul a fost făcut de coordonatorul organizaţiei, Vlad-Pantelimon Peiu, într-un mesaj postat pe Facebook.

"Când am demarat proiectul Pro România la Târgu Neamţ, mi-am pus foarte multă speranţă în şansa noastră, a tinerilor, de a face o politică altfel. O politică mai curată, în care cetăţeanul şi necesităţile lui să fie în prim plan şi nu interesele meschine ale unora sau altora. (...) Colaborarea noastră în limitele trasate de la Bucureşti de către Victor Ponta, care pare că şi-a pierdut complet minţile şi orice urmă de bun simţ, nu mai poate continua", a anunţat Vlad-Pantelimon Peiu.

Acesta a adăugat că, în urma consultărilor pe care le-a avut cu colegii din Pro România Târgu Neamţ, a început discuţiile cu USR.

"În urma consultărilor pe care le-am avut cu colegii mei, echipa Pro România Târgu Neamţ a decis să aleagă un alt drum, aceasta însemnând fie un alt partid, fie o construcţie nouă, de la zero. Nu vă ascund faptul că am avut o întâlnire cu reprezentanţi ai USR. Am purtat unele discuţii în urma cărora am vrut să vedem dacă putem construi împreună ceva la Târgu Neamţ, pe un set de valori comune şi cu o orientare aşa cum ne dorim - pe cetăţean, oraş şi proiecte benefice. Dacă nu se va concretiza un astfel de proiect, vom încerca să ne dedicăm cauzei noastre în mod independent, cel mai probabil", a mai scris, pe Facebook, Vlad-Pantelimon Peiu. 

Citeşte mai multe despre:

Victor Ponta pro romania
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati