Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Trebuie să-l ajutăm pe Crin Antonescu să omoare balaurul

Ludovic Orban: Trebuie să-l ajutăm pe Crin Antonescu să omoare balaurul

Ludovic Orban: Trebuie să-l ajutăm pe Crin Antonescu să omoare balaurul
Sursa foto: ludovic orban
27 Apr 2009   •   00:27

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, duminică, la Conferinţa judeţeană a PNL Mehedinţi, că România este condusă în prezent de două găşti şi le-a spus celor circa 500 de delegaţi aflaţi în sală că liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie ajutat să "omoare balaurul".

La conferinţa PNL Mehedinţi au fost prezenţi mai mulţi lideri liberali, printre care prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, vicepreşedintele Norica Nicolai şi mai mulţi membri ai BPN - Radu Stroe, Mihai Voicu şi Cristian Buşoi. În discursul pe care l-au ţinut înaintea începerii lucrărilor conferinţei, liderii liberali n-au ratat ocazia de a ataca în termeni duri actuala coaliţie PD-L ? PSD şi pe preşedintele statului, Traian Băsescu.

"România este condusă de nişte oameni fără cei şapte ani de acasă, oameni fără Dumnezeu, de nişte hoţi de profesie, de nişte gunooaie care ies la suprafaţă în timpul viiturilor, de două găşti. De acum înainte, pot să vă dau în scris că cele două partide, PD-L şi PSD, vor descreşte în sondaje. Sunt discreditaţi pentru sacul uriaş de minciuni gogonate pe care l-au servit electoratului în timpul campaniei electorale?, a afirmat Orban, citat de Newsin.

În aplauzele liberalilor mehedinţeni, Ludovic Orban şi-a continuat discursul invocând şi termeni de basm. "Trebuie să retezăm capul balaurului. Trebuie să-l ajutăm pe Crin Antonescu să omoare balaurul. Trebuie să înţelegem că fiecare dintre noi suntem un Crin Antonescu. Cred că astăzi, mai mult ca oricând, PNL este într-o poziţie binecuvântată?, a mai spus prim-vicepreşedintele liberal.

La conferinţa judeţeană a PNL, Liviu Mazilu a fost reales în funcţia de preşedinte al filialei mehedinţene. Mazilu a fost unul dintre susţinătorii lui Crin Antonescu la alegerile pentru şefia PNL. Contracandidatul lui Liviu Mazilu la preşedinţia filialei a fost deputatul Viorel Palaşcă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close