Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu atacă Guvernul: Ține spitalele închise și deschide păcănelele. Vă spun eu realitatea

Marcel Ciolacu atacă Guvernul: Ține spitalele închise și deschide păcănelele. Vă spun eu realitatea

Un consilier al lui Ludovic Orban are afacere cu păcănele, a susținut liderul PSD Marcel Ciolacu, vineri, la Antena 3.

Marcel Ciolacu atacă Guvernul: Ține spitalele închise și deschide păcănelele. Vă spun eu realitatea
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    12 Iun 2020   •   20:58

„A anunțat (Guvernul - n.red.) că se redeschid păcănelele. Vă spun eu realitatea: unul din consilierii personali ai lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele”, a spus liderul PSD, vineri seară, la „Subiectiv”.

„Nu deschizi spitale, dar deschizi păcănele ...nu deschizi biserici.

Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul premier și-ar lua un consilier medic să explice fenomenul și câți oameni au murit fiindcă n-au avut acces în această perioadă la medicamente și la spitalizare.

Dacă și-ar mai lua și un consilier preot, unde să își mai ceară iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide spitalele și bisericile”, a mai spus Ciolacu.

Începând cu 15 iunie, se va permite reluarea activităţilor pentru jocurile de noroc, respectiv loteria și casele de noroc.

„Este exclus ca PSD să voteze starea de alertă de acum”, a adăugat el.

Marcel Ciolacu a precizat că, PSD fiind cel mai mare partid din România, aflat acum în Opoziţie, nu poate anunţa tranşant dacă va vota sau nu starea de alertă, pentru că „trebuie să cântărească mai bine”. 

Marcel Ciolacu acuză o manipulare ordinară: „A explodat numărul de îmbolnăviri”

„Care stare de alertă? A venit Guvernul cu vreo stare de alertă, a venit cu vreun text cum este normal în toate statele europene?

În Bulgaria premierul vine săptămânal și explică Parlamentului și bulgarilor în ce stadiu sunt, ce se întâmplă, care sunt măsurile economice, care sunt măsurile pe care le impune epidemia.

Eu ca să aflu anumite detalii l-am rugat pe domnul Arafat să vină la Parlament să ne explice situația”, a precizat liderul PSD.

×
Subiecte în articol: pacanele spitale Marcel Ciolacu
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close