Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, după vizita într-un centru de bătrâni din Bucureşti: "Vom face curăţenie de sus până jos"

Marcel Ciolacu, după vizita într-un centru de bătrâni din Bucureşti: "Vom face curăţenie de sus până jos"

Premierul Marcel Ciolacu a anunat, într-o postare pe Facebook, după vizita într-un centru de bătrâni din Bucureşti unde au fost duse victimele din Căminele Groazei, că "vom face curăţenie de sus până jos".

Marcel Ciolacu, după vizita într-un centru de bătrâni din Bucureşti: "Vom face curăţenie de sus până jos"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Georgiana Adam    |    09 Iul 2023   •   19:52

"Astăzi am fost într-un centru din București, care a preluat o parte dintre persoanele cu dizabilități din ”Azilele groazei”. Le mulțumesc oamenilor cu suflet care în aceste zile au grijă de bătrânii care au îndurat toate acele suferințe inimaginabile.

Dar nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei. Avem de a face cu o problemă de fond, o problemă de sistem. UN SISTEM CORUPT ȘI INERT! Și cu funcționari publici COMPLICI, care în loc să fie de partea oamenilor amărâți, s-au vândut ticăloșilor!

Vom face curățenie de sus până jos! De la condiții în centre, la instituții și legislație! De data aceasta, nu există scuze și nu se poate! Voi urmări personal să se poată!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Astăzi am fost într-un centru din București, care a preluat o parte dintre persoanele cu dizabilități din ”Azilele groazei”. Le mulțumesc oamenilor cu suflet care în aceste zile au grijă de bătrânii care au îndurat toate acele suferințe inimaginabile. Dar nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei. Avem de a face cu o problemă de fond, o problemă de sistem. UN SISTEM CORUPT ȘI INERT! Și cu funcționari publici COMPLICI, care în loc să fie de partea oamenilor amărâți, s-au vândut ticăloșilor! Vom face curățenie de sus până jos! De la condiții în centre, la instituții și legislație! De data aceasta, nu există scuze și nu se poate! Voi urmări personal să se poată!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Duminică, 9 iulie 2023

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Căminele Groazei
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close