Antena 3 CNN Politică Prefectul de Olt, Mario de Mezzo, îmbrăcat în "vesta de campanie" la o şcoală din Slatina

Prefectul de Olt, Mario de Mezzo, îmbrăcat în "vesta de campanie" la o şcoală din Slatina

După ce a acuzat PSD că face politică în şcoli, Mario de Mezzo, prefectul judeţului Olt, s-a îmbrăcat în "vesta de campanie" şi a mers la o şcoală din Slatina.

Prefectul de Olt, Mario de Mezzo, îmbrăcat în "vesta de campanie" la o şcoală din Slatina
Sursa foto: Facebook | Mario De Mezzo
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2024   •   14:58

Prefectul Mario De Mezzo s-a afişat la o şcoală din Slatina unde le-a citit copiilor de la clasa pregătitoare, îmbrăcat cu o vestă galbenă, aceeaşi pe care o poartă în campanie şi al conferinţele de la partid. La sfârşitul anului trecut, el a împărţit cărţi de vizită cu numele şi numărul său de telefon, notează jurnaliştii gazetanoua.ro.

Nu este pentru prima dată când prefectul face tocmai lucrul de care i-a acuzat pe reprezentanţii PSD. Anul trecut, sub pretextul desfăşurării în şcolile din Slatina a unei campanii de promovare a prevederilor "Legii Anastasia", Mario de Mezzo a împărţit cărţi de vizită cu numele şi numărul său de telefon.

Mai mult, surse care au participat la eveniment au arărat că acesta şi-a scris numărul de telefon pe tablă şi le-ar fi cerut elevilor şi să-l memoreze în telefoanele personale.

Săptămâna trecută, şeful PNL Gigel Sorinel Ştirbu a acuzat că PSD a împărţit calendare cu sigla partidului, în cancelaria Liceului Teoretic "Ioniţă Asan", însă totul a fost o înscenare pusă la cale de o profesoară a unităţii de învăţământ, membru foarte activ al organizaţiei PNL Caracal, au mai notat jurnaliştii de la Gazeta Nouă.

Astăzi, Mario De Mezzo a recidivat şi a mers la Şcoala Gimnazială "Ştefan Protopopescu" pentru a le citi o poveste copiilor de la clasa pregătitoare, de Ziua Naţională a Lecturii. La eveniment, prefectul s-a afişat îmbrăcat cu o vestă galbenă, aceeaşi pe care o poartă în campanie şi la conferinţele de la partid.

Iepurașul Riki vrea sa fie campion, doar că mama lui se îmbolnăvește și nu mai are la fel de mult timp pentru...

Publicată de Mario De Mezzo pe Joi, 15 februarie 2024

×
Subiecte în articol: Mario de Mezzo Slatina
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close