Antena 3 CNN Politică Mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele

Mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, în Sâmbăta Mare, un mesaj pentru credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și din cultele neoprotestante, care celebrează, weekendul acesta, Paștele.

Mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele
Sursa foto: Facebook/ Administratia prezidentiala
de Mia Lungu    |    15 Apr 2023   •   14:14

"Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei.", spune Klaus Iohannis, în mesajul său, de Paște. 

"În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace și prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunitățile diasporei", a mai spus acesta.

Președinte mai spune că sărbătoarea Sfintelor Paşti trebuie să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii. 

Citește și: "Toate se îndreaptă spre lumina vieții veșnice": Patriarhul Daniel, mesaj video pentru credincioși la sărbătoarea Sfintelor Paști 2023

"Călăuziți de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranță, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun", se mai arată în mesaj.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close