Antena 3 CNN Politică Mihai Chirica: „Am vrut să trag un semnal de alarmă”. Codrin Ştefănescu: „Eu şi alţi colegi am cerut excluderea lui Chirica din partid”

Mihai Chirica: „Am vrut să trag un semnal de alarmă”. Codrin Ştefănescu: „Eu şi alţi colegi am cerut excluderea lui Chirica din partid”

Mihai Chirica: „Am vrut să trag un semnal de alarmă”. Codrin Ştefănescu: „Eu şi alţi colegi am cerut excluderea lui Chirica din partid”
12 Feb 2017   •   15:30

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirica a vorbit la Antena 3 despre nemulţumirile sale la nivelul conducerii partidului. Cu toate acestea, edilul Iaşului a recunoscut că nu îşi doreşte schimbarea Guvernului Grindeanu.

"Nu cred că a fost neapărat o formă de reproş, ci un semnal de alarmă. Cred că am avut în discuţie exact acea reformă în modul de comunicare la interiorul partidului, să spunem o reformă de leadership, în sensul acoperirii deciziei conducătorului partidului de oamenii care poate să-i dea infirmaţia cea mai corectă. Şi desigur un manager productive, pentru că asistăm la un paradox între campania dinainte de alegeri şi ceea ce se întâmplă după câştigarea alegerilor. A existat o fractură, care a nuanţat şi discuţiile care au apărut în partid", a declarat edilul Iaşului la Antena 3.

Întrebat dacă vrea schimbarea Guvernului Grindeanu, Chirica a recunoscut că nu acesta este scopul său. "Acest guvern trebuie lăsat să guverneze, trebuie umplut de competenţa funcţiei, nu de competenţa profesională. Am încredere în domnul Grindeanu. Se poate îmbrăca în haina premierului şi să o ducă până la capăt. Până acum nu a făcut-o, sincer", a mai spus liderul PSD.

De cealaltă parte, Codrin Ştefănescu a precizat că împreună cu alţi colegi au cerut excluderea din partid a lui Mihai Chirica. "Eu personal şi alţi colegi am propus excluderea numitului Chirica din partid şi ne cerem scuze oamenilor din Iaşi pentru am putut să propunem o astfel de calamitate", a spus Ştefănescu.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close