Antena 3 CNN Politică Mihai Chirica: Suntem într-o situaţie mai rea decât Polonia. Nu e vorba de niciun atac la suveranitatea României

Mihai Chirica: Suntem într-o situaţie mai rea decât Polonia. Nu e vorba de niciun atac la suveranitatea României

Mihai Chirica: Suntem într-o situaţie mai rea decât Polonia. Nu e vorba de niciun atac la suveranitatea României
22 Dec 2017   •   19:27

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica (PSD), susţine că în acest moment, situaţia României este mai rea decât a Poloniei.

„Situaţia noastră e chiar mai rea decât a Poloniei. Ei s-au dezvoltat foarte bine, Polonia şi-a atins ţintele economice, a reuşit să atragă cei mai mulţi bani europeni dintre toate ţările fost comuniste. Polonia a profitat şi acum îşi permite. Noi nici nu am profitat şi nici nu ne permitem. Nu poţi să te duci la luptă cu bocanci cu tălpi de carton. Aşa am ajuns. Nu poţi bate cu pumnul în masă la Comisia Europeană când tu eşti descălţat", a afirmat, vineri, edilul ieşean Mihai Chirica, într-o conferinţă de presă.

Chirica apune că România şi-a luat nişte angajamente în 2007 când a aderat la Uniunea Europeană şi că solicitările de acum ale Bruxelles-ului sunt chestiuni pe care le-am acceptat în urmă cu zece ani. "Nu e vorba de niciun atac la suveranitatea României, sunt măsuri europene aplicabile şi la noi", a mai declarat primarul Mihai Chirica, potrivit news.ro.

 

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica situatie Polonia atac România
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close