Antena 3 CNN Politică Ministrul de Interne: Direcţia Operaţiuni Speciale nu va fi desfiinţată şi nici nu se va reduce

Ministrul de Interne: Direcţia Operaţiuni Speciale nu va fi desfiinţată şi nici nu se va reduce

Ministrul de Interne: Direcţia Operaţiuni Speciale nu va fi desfiinţată şi nici nu se va reduce
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iun 2013   •   13:17
Direcţia Operaţiuni Speciale nu va fi desfiinţată şi nu se va reduce, a precizat, sâmbătă, ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, prin intermediul unui comunicat de presă remis agenţiei Agerpres.
 
Potrivit demnitarului, DOS nu îşi va schimba actuala poziţionare în ierarhia instituţională, urmând să-şi desfăşoare activitatea în aceleaşi condiţii ca până acum. 
 
"Ori de câte ori în Ministerul Afacerilor Interne s-au pus în discuţie potenţiale modificări sau reorganizări, inevitabil au apărut frământări, mai mult sau mai puţin justificate, însă neasumate public. Zvonurile aruncate în spaţiul public de către persoane care se ascund în spatele anonimatului nu fac decât să inducă o stare de nelinişte în rândul poliţiştilor care doresc să-şi facă datoria", se arată în comunicatul de presă al MAI. 
 
Declaraţiile ministrului Afacerilor Interne au fost făcute în urma unor informaţii apărute în presă referitoare la situaţia Direcţiei Operaţiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 
 
Direcţia Operaţiuni Speciale este o structură importantă a Poliţiei Române care a dovedit, în timpul relativ scurt de când a fost înfiinţată, că a avut rezultate deosebite în combaterea infracţionalităţii. 
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close