Antena 3 CNN Politică Ministrul Familiei, acuzații la adresa lui Marcel Boloş: "Nu mai răspunde la telefon din octombrie 2023"

Ministrul Familiei, acuzații la adresa lui Marcel Boloş: "Nu mai răspunde la telefon din octombrie 2023"

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a lansat o serie de acuzaţii grave la adresa ministrului Finanţelor Marcel Boloş.

Ministrul Familiei, acuzații la adresa lui Marcel Boloş: "Nu mai răspunde la telefon din octombrie 2023"
Sursa foto: Facebook | Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Apr 2024   •   20:19

Întrebată dacă la nivelul Guvernului există programe noi de creştere a natalității, Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, l-a acuzat pe ministrul Finanţelor, Marcel Boloş de lipsă de implicare şi cooperare.

Mai exact, Marcel Boloş este considerat răspunzător că ar fi tăiat mai multe finanțări pentru programele derulate de Ministerul Familiei. Mai mult, acesta nu ar mai fi răspuns la telefon din luna octombrie 2023. 

"Avem foarte multe proiecte, foarte bune, dar aici cred că ar trebui să îl convingeţi şi pe domnul ministru Boloş, să fie puţin mai atent, pentru că ne-a tăiat toată finanţarea pe absolut tot ce înseamnă astfel de proiecte.

Chiar mâine, o delegaţie din partea mai multor ONG-uri cu activitate în domeniu, şi nu numai, va merge la prim-ministru, pentru că au fost şi la ministrul Finanţelor şi efectiv au fost păcăliţi", a spus ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, la evenimentul "Fără Bariere - TOT Adevărul Despre Droguri”, desfăşurat la Arad, potrivit News.ro, citat de Digi24.ro. 

Întrebată de ce nu a abordat mai activ aceste probleme în Guvern, ministrul Familiei a spus că nu a găsit înțelegere sau fonduri nici la colegii de la alte ministere, mai ales că Marcel Boloș nu a mai răspuns la telefoane din octombrie 2023. 

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close