Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost EXCLUŞI din PSD

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost EXCLUŞI din PSD

Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost EXCLUŞI din PSD
27 Noi 2014   •   17:55
Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi din PSD, conform primelor informaţii date pe surse din şedinţa PSD.

Declaraţiile lui Mircea Geoană au fost în contradictoriu cu informaţia noastră. Fostul preşedinte al PSD a explicat, la ieşirea de la şedinţă, că nu a fost exclus din partid, ci că a fost suspendat până la Congres. 

"Toată lumea este nervoasă, toată lumea caută ţapi ispăşitori, a fost o discuţie lungă şi utilă cu privire la stabilirea unui calendar pentru perioada următoarea. Domnul Ponta a făcut propuneri de excluderi, inclusiv pentru mine, dar în urma unei discuţii destul de lungă, a fost pentru suspendarea mea şi colegilor mei, Şova şi Vanghelie. Nu vreau să discut, mai rău punem ulei pe foc. Nu cred că aşa trebuie să procedăm. Dar în condiţiile în care şi preşedintele partidului a jucat cu şefia partidului pe masă, putem să ne pregătim în continuare pentru ce este de făcut."

Marian Vanghelie a explicat că s-a pregătit "execuţia" sa şi a colegilor săi de o săptămână şi că partidul nu se mai poate prezenta la următoarele alegeri prezidneţiale cu acelaşi candidat şi acelaşi director de campanie. 

 
Ce am avut de spus am spus. Cred că o anumită vină o avem cu toţii. Pentru asta, ce să facem? 
 
Iniţial, informaţia a fost că cei trei lideri au fost suspendaţi până la Congresul PSD.
 
Ştire în curs de actualizare. 
 

×
Subiecte în articol: surse Mircea Geoană Marian Vanghelie dan sova suspendare Congres
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close