Antena 3 CNN Politică Mircea Titus Dobre (PRO România): "Războiul pe ciolan, faza pe medici celebri"

Mircea Titus Dobre (PRO România): "Războiul pe ciolan, faza pe medici celebri"

Mircea Titus Dobre (PRO România) a acuzat PSD de "înrolarea" a doi medici celebri pentru lupta de la alegerile parlamentare din decembrie.

Mircea Titus Dobre (PRO România): "Războiul pe ciolan, faza pe medici celebri"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Oct 2020   •   20:30

"Războiul pe ciolan, faza pe medici celebri

#PSD a prins trendul momentului: atenția tuturor e îndreptată către specialiștii care luptă direct cu pandemia de #COVID-19. Așa că au făcut cea mai ipocrită mutare de forțe: au adus deja doi medici celebri, pe care-i bagă-n linia-ntâi a luptei electorale. Domnul #Rafila și domnul #Cercel poate speră că PSD le-a făcut această ofertă pentru că partidul vrea, cu adevărat, să aibă specialiștii în #Parlament. Poate cred poveștile despre nevoia de a avea un cadru legislativ mai bun. Vor afla, în scurt timp, că sunt folosiți, doar pentru a reintroduce în Parlament aceleași dinastii PSD pe care le știm.

Dar nici măcar nu a inventat PSD schema asta de joc de-a grija pentru sănătate și cadru legislativ. Și #PNL l-a folosit pe celebrul medic #LeonDănăilă, în același fel și cu același scop. Probabil că în următoarele zile vom mai vedea astfel de mișcări de forțe. Acum e rândul PNL să persuadeze celebrități. Iar astfel, cele două partide își vor face campania pe spatele somităților pe care le vor atrage doar pentru a le arunca în luptă, în timp ce restul membrilor își fac simple calcule matematice, alegându-și pozițiile pe listele pentru alegerile parlamentare", a scris Mircea Titus Dobre într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Mircea Titus Dobre PRO România
Parteneri
Cod portocaliu de ninsori și viscol
x close