Antena 3 Politică PRO România: Guvernul liberal triplează taxele pentru agricultori

PRO România: Guvernul liberal triplează taxele pentru agricultori

de Georgiana Adam    |    28 Oct 2020   •   11:40
PRO România: Guvernul liberal triplează taxele pentru agricultori
Sursa foto: Hepta

Deputatul PRO România Mircea Titus Dobre acuză guvernul că a crescut, pentru a doua oară în acest an, taxele pentru agricultori. Este vorba despre taxele fitosanire, majorate printr-un act normativ intrat în vigoare pe 25 octombrie.

Aceste taxe au mai fost majorate la începutul anului, aminteşte parlamentarul.

"PNL tocmai a mai dat o lovitură economiei (...) După ce şi-au bătut joc de firmele care nu mai primesc niciun fel de ajutor de la stat, dar şi de agricultorii care aşteptau sprijin după un an dezastruos, acum (liberalii) au triplat taxele pentru agricultori. Pe 25 octombrie a intrat în vigoare Ordinul 261/2020, care creşte taxele fitosanitare, după ce mai fuseseră mărite o dată, în ianuarie. Un certificat fitosnitar costă, de alaltăieri, 450 de lei iar dacă sunt mai multe certificate, se adaugă 5 lei pentru fiecare în parte. Din mizeria pe care o face guvernul PNL reiese doar atât: PNL doreşte falimentarea României şi foametea", concluzionează deputatul PRO România, într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Mircea Titus Dobre taxe fitosanitare
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close