Antena 3 CNN Politică Neculai Onțanu renunță la toate funcțiile și nu va candida pentru un nou mandat de primar

Neculai Onțanu renunță la toate funcțiile și nu va candida pentru un nou mandat de primar

Neculai Onțanu renunță la toate funcțiile și nu va candida pentru un nou mandat de primar
Sursa foto: Foto: Facebook
08 Apr 2016   •   14:44

Neculai Onţanu nu va candida pentru un nou mandat de primar al sectorului 2, precizează UNPR într-un comunicat transmis vineri Agerpres

Potrivit sursei citate, Onţanu a luat decizia de a renunţa la funcţiile de conducere de la nivel central şi local ale partidului. 

"În urma apariţiei unor materiale de presă referitoare la domnul Neculai Onţanu, facem următoarele precizări: Domnul Neculai Onţanu a luat decizia de a renunţa la funcţiile de conducere de la nivel central şi local ale partidului. Domnul Neculai Onţanu a decis că nu va candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 2 din Municipiul Bucureşti", se arată în comunicat. 

Neculai Onţanu se află în arest preventiv, fiind acuzat de luare de mită. 

Potrivit DNA, în perioada 2006 - 2007, Neculai Onţanu a acceptat promisiunea unor foloase materiale de la o persoană, beneficiară a unor drepturi litigioase (denunţător în cauză), pentru a facilita procedura de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2, în conformitate cu prevederile Legii 18/1991. 

De asemenea, în arest preventiv sunt şi avocata Loredana Radu şi secretarul Consiliului Local al sectorului 2, Toma Şutru, anchetaţi pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, respectiv luare de mită. 

×
Subiecte în articol: neculai ontanu functii renuntare UNPR
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close