Antena 3 CNN Politică Nicolăescu: Liberalii au început să strângă semnături pentru o nouă moţiune de cenzură

Nicolăescu: Liberalii au început să strângă semnături pentru o nouă moţiune de cenzură

Nicolăescu: Liberalii au început să strângă semnături pentru o nouă moţiune de cenzură
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Oct 2010   •   12:15

Deputatul PNL, Eugen Nicolăescu, a anunţat că liberalii au început să strângă semnături pentru a depune o nouă moţiune de cenzură, după ce Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea Educaţiei. Nicolăescu a precizat că moţiunea urmează să fie depusă până sâmbătă după-amiază.

„Am luat decizia să elaborăm o moţiune de cenzură pe care să o depunem până sâmbătă la prânz”, a declarat senatorul PNL, Eugen Nicolăescu. Liberalul a mai spus că speră ca noua moţiune de cenzură să fie „îmbrăţişată şi de PSD”.

Moţiunea de cenzură care urmează să fie depusă de liberali va conţine o serie de motive pentru care Guvernul Boc trebuie demis. Nicolăescu a enumerat câteva dintre ele: încălcările Constituţiei şi ale legislaţiei în vigoare, nerespectarea dreptului de proprietate, nerespectarea autonomiei universitare, a cadrelor didactice şi a studenţilor.

Nicolăescu: Moţiunea va fi depusă până sâmbătă la prânz

Miercuri, Guvernul condus de Emil Boc a rămas în funcţie, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost respinsă, cu 219 voturi "pentru" şi o abţinere.

Birourile Permanente au decis ca Guvernul să îşi asume răspunderea pe Legea Educaţiei, deşi opoziţia a cerut amânarea acesteia până se pronunţă Curtea Constituţională. 


 

×
Subiecte în articol: Eugen Nicolaescu PNL semnaturi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close