Antena 3 CNN Politică PC: Antonescu a invitat senatori PC la discuţii, încercând să-i racoleze la PNL

PC: Antonescu a invitat senatori PC la discuţii, încercând să-i racoleze la PNL

PC: Antonescu a invitat senatori PC la discuţii, încercând să-i racoleze la PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    28 Feb 2014   •   21:19
Partidul Conservator susţine că liderul liberal Crin Antonescu  i-a invitat la discuţii pe unii senatori ai PC, în încercarea de a-i convinge să se alăture PNL.
 
"Partidul Conservator a luat notă de comunicatul dat publicităţii astăzi de către PNL, în care se fac precizări referitoare la aşa-zise încercări de racolare a unor liberali de către PSD. Citind comunicatul, am constatat, culmea ironiei, că liderii PNL incriminează practici pe care ei înşişi le aplică, fără menajamente, în încercarea de a racola senatori conservatori", se arată într-un comunicat al PC.
 
De asemenea, Partidul Conservator susţine că liderul liberal, Crin Antonescu, "i-a invitat la discuţii pe unii senatori ai PC, în încercarea de a-i convinge să se alăture PNL".
 
"Din păcate pentru domnia sa, cunoscându-se de acum modul în care îşi respectă cuvântul dat, invitaţia sa a rămas fără răspuns din partea respectivilor senatori PC. Mulţumim colegilor noştri că nu au căzut în acest joc al domnului Antonescu şi că ne-au adus la cunoştinţă acest fapt regretabil. În mod normal, ar trebui ca domnul Antonescu să îşi ceară scuze pentru acest demers", se mai arată în comunicat.

Informaţiile au fost prezentate vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
PNL acuză PSD că a trasat sarcini fiecărei filiale social-democrate să racoleze cel puţin câte un parlamentar liberal, precizând că aceste informaţii au fost confirmate de reprezentanţi ai PNL care au fost contactaţi în acest sens.

Liberalii se contrazic între ei. Daniel Barbu explică de ce atacul PNL la adresa PSD este IRAŢIONAL


 

×
Subiecte în articol: PC Crin Antonescu Subiectiv
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close