Antena 3 CNN Politică PNL a votat un protocol cu Coaliția pentru familie pentru susținerea referendumului privind familia

PNL a votat un protocol cu Coaliția pentru familie pentru susținerea referendumului privind familia

 PNL a votat un protocol cu Coaliția pentru familie pentru susținerea referendumului privind familia
14 Noi 2016   •   14:19

Biroul Politic al PNL a votat luni un protocol cu Coalitia pentru Familie prin care vor sustine organizarea referendumului de revizuire a Constitutiei in privinta definirii familiei, scrie Hotnews. Seful de campanie al liberalilor, Gheorghe Falca, a precizat ca sustine aceasta initiativa pentru ca a fost semnata de 3 milioane de romani si ca PNL a calculat un calendar care arata ca referendumul poate avea loc in aprilie anul viitoare. Si liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca referendumul ar trebui organizat in primavara anului viitor.

Intrebat de ce sustine schimbarea Constitutiei pentru o prevedere care exista deja in lege, Falca a invocat in mai multe randuri faptul ca este o initiativa semnata de 3 milioane de romani si s-a referit la "inima si constiinta".

"Astazi, Biroul Politic National al Partidului National Liberal a decis sustinerea referendumului pentru Familie. Am votat cu o majoritate zdrobitoare ratificarea protocolului dintre PNL si Coalitia pentru Familie!" a anuntat pe Facebook deputatul PNL Daniel Gheorghe.

×
Subiecte în articol: PNL gheorghe falca
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close