Antena 3 CNN Politică Ponta: Chiar dacă se supără Băsescu, îi mulţumesc domnului Juncker pentru portofoliul Corinei Creţu

Ponta: Chiar dacă se supără Băsescu, îi mulţumesc domnului Juncker pentru portofoliul Corinei Creţu

Ponta: Chiar dacă se supără Băsescu, îi mulţumesc domnului Juncker pentru portofoliul Corinei Creţu
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Mai 2017   •   12:40

Fostul premier Victor Ponta i-a mulţumit joi preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pentru faptul că a sprijinit România în 2014 pentru a obţine "cel mai important portofoliu" din CE, scrie Agerpres.

"Astăzi, în Parlament, au fost două momente istorice. În primul rând s-a adresat României dl preşedinte al Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, un adevărat prieten al României şi îi mulţumesc pentru asta. Al doilea moment istoric a fost acela în care dl Băsescu a recunoscut rolul lui Adrian Năstase în integrarea noastră în Uniunea Europeană. Eu zic să le remarcăm pe ambele. Şi, în acest scop, vreau să mai restabilesc un adevăr. În 2014, România a obţinut cel mai important portofoliu în cadrul Comisiei Europene, portofoliul Dezvoltării Regionale pentru doamna comisar Corina Creţu, căreia îi mulţumesc pentru tot ceea ce a făcut şi, chiar dacă se supără dl preşedinte Băsescu, acest portofoliu l-am obţinut mulţumită dlui Jean Claude Juncker. Mulţumesc pentru asta", a spus Ponta, în plenul reunit al Parlamentului, unde a fost prezent şi preşedintele Comisiei Europene. 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close