Antena 3 CNN Politică Ponta: Crin Antonescu are dreptul şi o va numi pe Mona Pivniceru în funcţia de Ministru al Justiţiei

Ponta: Crin Antonescu are dreptul şi o va numi pe Mona Pivniceru în funcţia de Ministru al Justiţiei

Ponta: Crin Antonescu are dreptul şi o va numi pe Mona Pivniceru în funcţia de Ministru al Justiţiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Aug 2012   •   20:52

Victor Ponta a declarat că preşedintele interimar, Crin Antonescu, are dreptul să o numească pe Mona Pivniceru la şefia MJ, scrie Mediafax.

Premierul a declarat că nu îl interesează părerea lui Traian Băsescu în privinţa numirii Monei Pivniceru.

"Mâine seară (miercuri, n.r.) preşedintele în funcţie este domnul Antonescu şi l-am consultat şi e de acord s-o numim pe doamna Pivniceru. Vă poate confirma. Decizia Curţii privind referendumul se citeşte în plenul celor două Camere, după care se publică în Monitor. De aia vă spun: nu-l ascultaţi pe domnul Blaga, că dânsul, nu ştiu, stă degeaba în Parlament că nu ştie ce spune legea. Eu înţeleg că v-a indus în eroare domnul Blaga care zicea că mâine se publică în Monitor. Nu ştie săracul, e vameş", a spus Ponta.

Decizia Curţii Constituţionale se va citi în plenul celor două Camere, după care se va publica în MO.

"Nu pot să-mi imaginez că din CSM o să înceapă să fugă oameni ca să nu ia act de demisia doamnei Pivniceru. Sincer îmi doresc să nu se ajungă la acest vârf de penibil, că doar asta ne mai lipseşte, după ce s-a întâmplat azi", a spus Ponta.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close