Antena 3 CNN Politică Ponta: PSD a renunţat la varianta suspendării lui Traian Băsescu

Ponta: PSD a renunţat la varianta suspendării lui Traian Băsescu

Ponta: PSD a renunţat la varianta suspendării lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Noi 2010   •   15:45

PSD a renunţat la varianta suspendării din funcţie a lui Traian Băsescu, susţine preşedintele Victor Ponta. Liderul social-democrat nu crede că acest lucru mai poate fi realizat, din moment ce, spune el, şeful statului nu şi-a încălcat atribuţiile constituţionale. În plus, liderul social-democrat crede că varianta cea mai bună pentru România ar fi ca viitorul preşedinte al ţării să fie de la PNL, iar primul-ministru, de la PSD.

Victor Ponta susţine că suspendarea lui Traian Băsescu nu mai este de actualitate. Preşedintele PSD crede că acest lucru ar fi fost posibil dacă şeful statului ar fi promulgat Legea Pensiilor, adoptată fraudulos de Camera Deputaţilor.

Ponta crede că varianta cea mai bună pentru România ar fi ca viitorul preşedinte al ţării să fie de la PNL, iar premierul să vină din rândurile PSD.

Liderul PSD nu crede că o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale din 2014 ar fi posibilă şi a exclus, totodată, orice alianţă cu liberalii.

Ponta a spus şi ce ar prefera în locul guvernului Boc, în cazul unei eventuale căderi a acestuia - un Executiv format din PSD şi PNL, cu un plan anticriză comun.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD PNL guvernul Boc suspendare
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close