Antena 3 CNN Politică Ponta: Toţi cei care au pierdut, vreau să îi cooptez, într-o formă sau alta, în echipa de conducere

Ponta: Toţi cei care au pierdut, vreau să îi cooptez, într-o formă sau alta, în echipa de conducere

Ponta: Toţi cei care au pierdut, vreau să îi cooptez, într-o formă sau alta, în echipa de conducere
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   17:32

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, după realegerea ca lider al acestui partid, că va încerca să îi coopteze, într-o formă sau alta, în echipa de conducere pe social-democraţii care nu au fost aleşi şi să "oblojească" rănile care apar întotdeauna după un vot.
   
"Toţi cei care au pierdut, vreau şi îmi doresc foarte mult, să îi cooptez, într-o formă sau alta, în echipa de conducere, pentru că sunt oameni foarte valoroşi, sunt oameni care au voturi în spate, care conduc judeţe şi de care am nevoie în continuare", a subliniat Ponta, conform Mediafax.
   
El a menţionat că "votul e vot". "Nu am ştiut niciun moment ce se va întâmpla, pentru că îi consider pe toţi cei care au candidat prietenii mei şi oameni din echipa mea şi acum trebuie să mă ocup să oblojim rănile care apar întotdeauna după un vot şi să îi conving să fie în continuare alături de noi în echipa de conducere", a mai spus acesta.
   
Pe de altă parte, el a arătat că, dincolo de câte voturi au avut sau nu "împotrivă", el şi Liviu Dragnea, în mod sigur colegii le-au acordat încredere şi şi-a declarat speranţa că la sfârşitul celor trei ani de mandat aceştia să fie cel puţin la fel de mulţumiţi cum au fost acum.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close