Antena 3 CNN Politică Cum comentează Ilan Laufer valul de reacţii negative la adresa lui

Cum comentează Ilan Laufer valul de reacţii negative la adresa lui

Cum comentează Ilan Laufer valul de reacţii negative la adresa lui
Sursa foto: Foto: Facebook/ Ilan Laufer
de S.T.    |    21 Noi 2018   •   22:15

Ilan Laufer a afirmat că este „profund mâhnit” de reacţiile la adresa sa şi că religia nu trebuie să justifice reacţiile antisemite care îl vizează.

Declaraţia vine în contextul în care acesta l-a acuzat, marţi, de antisemitism pe Klaus Iohannis care a refuzat numirea sa la Ministerul Dezvoltării.

„Sunt profund mâhnit de valul de reacţii la adresa mea. Sunt român şi simt româneşte. În tot ce am făcut am avut un singur crez: România este Ţara mea şi lupt pentru valorile ei şi pentru unitate naţională. Religia nu trebuie să fie un motiv care să justifice reacţiile antisemite la adresa mea”, a scris Ilan Laufer, miercuri într-o postare pe Facebook care este însoţită şi de imagini cu mesajele private pe care le-a primit pe reţeaua de socializare.

Ilan Laufer, refuzat de şeful statului pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, a declarat, marţi, la sediul PSD, că şeful statului a contribuit la „sabotarea” şedinţei comune ale guvernelor român şi israelian şi că doreşte „legături doar cu Berlinul”.

Acesta a adăugat că Iohannis doreşte blocarea relaţiilor României cu SUA şi Israel.

De asemenea, Laufer a declarat că refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de a îl numi la Ministerul Dezvoltării este un act antisemit, anunţând că va face plângere împotriva acestuia la CNCD.

 

Citiți și:

Liviu Dragnea: „Mă delimitez total de declaraţiile lui Ilan Laufer”

×
Subiecte în articol: ilan laufer religie Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close