Antena 3 CNN Politică Primarul Iașului, despre absența sa: ”Nu am plecat pentru a mă odihni, a fost o reacţie administrativă şi legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democraţiei în oraş”

Primarul Iașului, despre absența sa: ”Nu am plecat pentru a mă odihni, a fost o reacţie administrativă şi legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democraţiei în oraş”

Primarul Iașului, despre absența sa: ”Nu am plecat pentru a mă odihni, a fost o reacţie administrativă şi legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democraţiei în oraş”
26 Mar 2018   •   21:21

Primarul Iaşiului Mihai Chirica a revenit luni din concediu, susţinând că nu a plecat să se odihnească, ci gestul său a reprezentat "o reacţie administrativă şi legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democraţiei în oraş".

Edilul Mihai Chirica a precizat luni seară, într-un comunicat de presă, că a decis joia trecută să plece în concediu, dar nu pentru a se odihni. El a explicat că gestul său a fost "o reacţie administrativă şi legală la încercarea abuzivă a PSD de îndepărtare a democraţiei în oraş, prin tentativa brutală de a interveni în funcţionarea normală a Primăriei municipiului Iaşi".

Totodată, Mihai Chirica a spus că în ultimele zile a participat la mai multe evenimente în oraş şi că luni după-amiază a revenit în primărie, renunţând la concediu., informează news.ro.

Liderul PSD Iaşi Maricel Popa a declarat cu o zi în urmă că primarul Mihai Chirica şi-a luat concediu doar ca să-l salveze pe viceprimarul Gabriel Harabagiu, care şi-a pierdut mandatul de consilier. Totodată, şeful PSD Iaşi i-a transmis edilului de Iaşi mesajul "Mihăiţă, hai să facem treabă pentru Iaşi".

Şeful social-democraţilor ieşeni Maricel Popa a precizat că primarul Mihai Chirica încearcă să amâne momentul plecării viceprimarului Gabriel Harabagiu din funcţie şi să-i salveze poziţia, după ce acesta şi-a pierdut mandatul de consilier, în urma unei decizii a prefectului de Iaşi.  Totodată, liderul PSD Iaşi afirmă că primarul Mihai Chirica ar fi trebuit să ceară aprobarea Consiliului Local pentru a pleca în concediu, lucru care nu s-a întâmplat.

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica reactie PSD
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close