Antena 3 CNN Politică Primarul Iaşului Mihai Chirica, încă o lovitură pentru Liviu Dragnea: „PSD are nevoie de alt lider”

Primarul Iaşului Mihai Chirica, încă o lovitură pentru Liviu Dragnea: „PSD are nevoie de alt lider”

Primarul Iaşului Mihai Chirica, încă o lovitură pentru Liviu Dragnea: „PSD are nevoie de alt lider”
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Feb 2017   •   13:49

Se intensifică luptele interne din PSD. Primarul de Iași, Mihai Chirica, în același timp vicepreședinte PSD la nivel național, îl atacă permanent pe liderul partidului, Liviu Dragnea.

„Nu sunt mulțumit de modul în care Liviu Dragnea conduce partidul. Este nevoie de un alt lider. Dragnea a fost un foarte bun lider de partid pentru că a dus partidul la un scor electoral pe care PSD nu l-a mai avut de foarte mulți ani. Dar este nevoie de un alt fel de a conduce acum, nu mai merge cu politica conducerii cu pumnul în gură. Nu poți să te duci la un război și să fii surprins de strategia și deciziile generalului”, a declarat Chirica la un post de televiziune.

Edilul ieșean a subliniat că Dragnea încă se mai bucură de un cec în alb, dar numai dacă va comunica deschis cu cei din PSD. Altfel, „riscăm să fim izolați, să ne întoarcem cu 27 de ani înapoi. Eu sunt vocea unor oameni raționali din partid și care arată că PSD mai are o șansă”, a punctat Chirica.

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica PSD lider Liviu Dragnea
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close