Antena 3 CNN Politică PRO România, scrisoare deschisă către Rareș Bogdan: Botoșani nu e Siberia României cu lagăre de muncă

PRO România, scrisoare deschisă către Rareș Bogdan: Botoșani nu e Siberia României cu lagăre de muncă

Deputatul PRO România, Mihaela Huncă i-a adresat o scrisoare liberalului Rareș Bogdan în care atrage atenția că ”Botoșani nu e Siberia României cu lagăre de muncă”.

PRO România, scrisoare deschisă către Rareș Bogdan: Botoșani nu e Siberia României cu lagăre de muncă
22 Mai 2020   •   16:18

Declarația acidp a deputatului PRO România vine în contextul în care Rareș Bogdan „ în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, supărat fiind pe prestația șefului Poliției de Frontieră, bihoreanul Ioan Buda, a afirmat că, dacă ar fi fost superiorul lui, l-ar fi trimis să lucreze în ultima comună din județul Botoșani”.

„Botoșani nu este batalion disciplinar și nu este Siberia României cu lagăre de muncă, în care să-i trimiteți pe cei din subordinea guvernului dumneavoastră care nu-și fac treaba!

În cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, supărat fiind pe prestația șefului Poliției de Frontieră, bihoreanul Ioan Buda, ați afirmat că, dacă ați fi fost superiorul lui, l-ați fi trimis să lucreze în ultima comună din județul Botoșani.

În primul rând, domnule Rareș Bogdan, vă reamintesc că Ioan Buda este angajat al Ministerului Afacerilor Interne și că aplică programul Guvernului Partidului Național Liberal, în care ocupați funcția de vicepreședinte.

Mai grav, este că ați jignit întreaga populație a județului Botoșani, pe care o desconsiderați pe față. Domnule Rareș Bogdan, chiar așa îi considerați pe toți locuitorii județului Botoșani, de unde probabil ați primit și voturi? Mă îndoiesc că veți avea verticalitatea să le cereți scuze botoșănenilor! Ați jignit locuitorii unui întreg județ! Poate nu știți, și-atunci vă reamintesc eu!

Botoșani are un patrimoniu cultural-istoric şi etno-folcloric de mare valoare, de aici au plecat:marele poet al neamului Mihai Eminescu, părintele istoriei româneşti moderne, Nicolae Iorga, muzicianul George Enescu, pictorul Ștefan Luchian, biologul Grigore Antipa, inginerul Elie Radu- un adevărat geniu al structurilor metalice, matematicianul Octav Onicescu-părintele şcolii româneşti de teoria probabilităţilor, lingvistul Alexandru Graur, matematicianul Dimitrie Pompeiu, fizicianul Dimitrie Negreanu şi mulţi alţii. Aș fi apreciat dacă ați fi promovat aceste lucruri în Parlamentul European și nu să așezați Botoșani în locul din România unde își pot ispăși pedeapsa cei care vă încalcă ordinele!

Nu demult, tot în direct la un post de televiziune ați susținut că, citez: "70.000 din toți ceiaproape un milion care au intrat in țară, nu se știe cu ce s-au ocupat în afara tării. Între 8000 și 10000 sunt prostituate care s-au întors în țară. Câteva mii sunt şuţi în afara țării. Sunt cifre oficiale", am încheiat citatul.

Cum poate un demnitar român, parlamentar european să vorbească astfel, de cei care l-auales? Să știți că ați greșit, prin urmare ar trebui “să mergeți în ultima comună din județul Botoșani”!

Noi însă, suntem ospitalieri și cu sufletul deschis vă vom aștepta cu pâine și cu sare,dar vă rugăm să nu ne cereți să vă mai votăm! Pe dumneavoastră și pe PNL,/ partidul care tacit aprobă și susține astfel de declarații defăimătoare la adresa românilor”, se arată în scrisoarea adresată de Mihaela Huncă, deputat PRO România, către europralemntarul Rareș Bogdan.

×
Subiecte în articol: PRO România
Parteneri
Greva generală continuă cu aproape 87% dintre angajații din învățământ
x close