Antena 3 CNN Politică Revoltă în fruntea PSD: „Propunerea Sevil Shhaideh nu este cea mai potrivită”

Revoltă în fruntea PSD: „Propunerea Sevil Shhaideh nu este cea mai potrivită”

Revoltă în fruntea PSD: „Propunerea Sevil Shhaideh nu este cea mai potrivită”
Sursa foto: Presidency.ro
24 Dec 2016   •   13:29

Deși Gabriela Firea a declarat la Antena 3 că Sevil Shhaideh beneficiază de susținerea primarilor din țară, indiferent de culoarea lor politică, grație relațiilor excelente pe care le-au avut, iată că un edil PSD dă tonul nemulțumirilor.

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, a declarat ieri că propunerea PSD pentru funcţia de premier, Sevil Shhaideh, este „nepotrivită“. În acelaşi timp, din punct de vedere politic, edilul, care este şi vicepreşedinte al PSD, a subliniat că preşedintele partidului, Liviu Dragnea, a fost împuternicit de liderii din teritoriu să propună soluţia pe care o crede el de cuviinţă.

„Ca vicepreşedinte PSD, atât timp cât am împuternicit preşedintele la nivel naţional să ia o decizie şi asta a considerat-o necesară, mă gândesc că a avut mai multe necunoscute în studiu decât am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu, şi a luat această decizie. Dacă mă întrebaţi ca ce­tăţean, nu cred că este cea mai potrivită. Dacă mă întrebaţi ca primar, crescut lângă statuia lui Ştefan cel Mare, este nepotrivită“, a declarat edilul, conform ziaruldeiasi.ro.

El a adăugat că a fost sunat inclusiv de primari din judeţ care şi-au arătat nemulţumirea faţă de propunerea făcută de Dragnea.

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close