Antena 3 CNN Politică Scandal ca la uşa cortului între primarul Craiovei şi un consilier PDL: Solomon, acuzat că are limbaj de puşcăriaş

Scandal ca la uşa cortului între primarul Craiovei şi un consilier PDL: Solomon, acuzat că are limbaj de puşcăriaş

Scandal ca la uşa cortului între primarul Craiovei şi un consilier PDL: Solomon, acuzat că are limbaj de puşcăriaş
Sursa foto: Foto: Mediafax
03 Feb 2012   •   17:55

A fost scandal ca la uşa cortului între primarul oraşului Craiova şi un consilier PDL. Totul a început de la finanţarea companiei de transport din Craiova. Unul din consilieri s-a revoltat spunând că edilul vrea să privatizeze compania. Cearta a degenerat, iar Antonie Solomon a fost acuzat că are un limbaj de puşcăriaş.

Consilierul PDL l-a acuzat  pe Antonie Solomon că are limbajul unui "puşcăriaş" şi că prin comportamentul său demonstrează că nu este demn să fie primarul oraşului.

Scandalul a început în momentul când unul din consilierii PDL nu a fost de acord în ceea ce priveşte finanţarea Regiei de Transport Craiova. Primarul a propus suma de 86 milioane lei.

Primarul Craiovei susţie că reacţiile multora din PDL l-au făcut să creadă că se simţea mai bine în puşcărie decât în primărie.

Antonie Solomon a fost arestat în urmă cu aproape doi ani pentru luare de mită în formă continuată, uz de de fals şi fals intelectual. Edilul a fost acuzat că ar fi primit şpagă 50.000 de euro de la Cornel Penescu pentru a-i facilita diverse servicii in Craiova. El a fost eliberat după 6 luni.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close