Antena 3 CNN Politică Scenariul de lansare a lui Dacian Cioloş în politică

Scenariul de lansare a lui Dacian Cioloş în politică

Scenariul de lansare a lui Dacian Cioloş în politică
08 Iun 2016   •   20:26

Zvonuri privind intrarea lui Dacian Cioloş în politică au tot existat. Ele nu sunt o noutate, însă după scorul dezastruos înregistrat de PNL la alegerile locale şi previziunile sumbre pentru alegerile parlamentare din toamnă se prefigurează tot mai mult acest scenariu în care Cioloş va fi cel care să aducă reformarea partidului.

''Mie mi se pare că există o aspiraţie mai degrabă USB - Cioloş, decât PNL - Cioloş, a afirmat analistul Ilie Şerbănescu. Întrebat dacă este posibil scenariul ca Dacian Cioloş să conducă Partidul Naţional Liberal, Ilie Şerbănescu spune că este posibil.

''În prezent se fac diferite teste pentru a fi luat în calcul Cioloş pentru şefia PNL.'Mi se pare necesar în ceea ce priveşte PNL-ul să schimbe în primul rând conducerea. Cu oameni fără audienţă publică nu poţi face un partid. În momentul în care vorbeşte Alina Gorghiu eu cred că sunt imediat câteva sute de pnl-işti mai puţini'', a concluzionat analistul.

Conştient că scenariul lansării în politică a lui Dacian Cioloş poate fi luat în calcul pentru reformarea PNL, fostul şef de partid Victor Ponta i-a transmis acestuia, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, un sfat prietenesc.

''Îl apreciez pe Dacian Ciolos ca persoana si ca inalt functionar si imi permit sa il sfatuiesc sa nu se lase pacalit cu oferte fatarnice de a prelua un partid mort, fara personalitate si proiecte, fara demnitate si lideri, cu un cancer de fariseism si oportunism care nu poate fi vindecat! E o opinie extrem de dezinteresata (pentru PSD in toamna sa identifice PNL cu proasta guvernare ar fi un cadou binevenit) si exprimata cu buna credinta!'', a precizat Victor Ponta.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close