Antena 3 CNN Politică Şeful PDL Galaţi, Mircea Toader, înlocuit de la conducerea organizaţiei judeţene

Şeful PDL Galaţi, Mircea Toader, înlocuit de la conducerea organizaţiei judeţene

Şeful PDL Galaţi, Mircea Toader, înlocuit de la conducerea organizaţiei judeţene
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Iul 2012   •   13:36

Mircea Toader a fost înlocuit, marţi, de la conducerea organizaţiei judeţene PDL Galaţi. Anunţul a fost făcut de preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Preşedinte interimar al PDL Galaţi a fost numit Mihai Capră, fost secretar de stat în MAI.

Întrebat despre motivele înlocuirii lui Mircea Toader de la conducerea organizaţiei PDL Galaţi cu Mihai Capră, Vasile Blaga a spus că în fruntea acestei organizaţii este nevoie de un om care poate să readune structurile şi să le pregătească pentru alegerile din toamnă.

"Mircea Toader va rămâne liderul deputaţilor PDL, îşi va face datoria, dar nu poţi să faci foarte bine foarte multe lucruri. Este o boală a unora dintre colegi, poate e aşa şi în alte partide, de a avea 7-8 funcţii. Eu am propria mea experienţă: în momentul când am fost numit în 1997 secretar general al partidului, am renunţat la preşedinţia organizaţiei Bihor", a adăugat Vasile Blaga, potrivit Mediafax.

El a spus că la nivelul conducerii PDL este analizată activitatea tuturor organizaţiilor judeţene ale partidului în campanie şi în ziua referendumului şi că vor mai fi şi alte organizaţii unde liderii vor fi înlocuiţi.

"Analizând situaţia pe o machetă pe care o va da secretarul general astăzi (marţi - n.r.), trebuie să fim corecţi cu toate organizaţiile, nu acceptăm doar o prezentare a lor asupra problemelor pe care le au, a modalităţii în care lucrează", a mai spus Blaga.

Mircea Toader era preşedintele PDL Galaţi din anul 2006.



×
Subiecte în articol: Mircea Toader
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close