Antena 3 CNN Politică Senatorul PDL Mircea Andrei, acuzat de arestarea lui Nicolescu: Sunt ţap ispăşitor din cauza funcţiei

Senatorul PDL Mircea Andrei, acuzat de arestarea lui Nicolescu: Sunt ţap ispăşitor din cauza funcţiei

Senatorul PDL Mircea Andrei, acuzat de arestarea lui Nicolescu: Sunt ţap ispăşitor din cauza funcţiei
Sursa foto: Foto: flickr.com
28 Ian 2011   •   09:47

Opoziţia pune arestarea preventivă a lui Constantin Nicolescu pe seama unei reglări de conturi politice.  Sunt mult prea multe coicidenţe şi semne de întrebare, spun liderii opoziţiei.

Pe de altă parte,  senatorul PDL Mircea Andrei, acuzat că a aranjat arestarea lui Nicolescu, susţine că nu are nici o legătură cu acest scandal.

Social-democraţii susţin că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a primit mandat de arestare preventivă la presiunea puterii, care ar dori să preia conducerea în judeţ. Fostul preşedinte al României, ion Iliescu, consideră că măsura arestării preventive este exagerată.

Şi reprezentanţii Alianţei de centru dreapta susţin că arestarea lui Nicolescu este comandată politic şi nu vine întâmplător după mitingul de la Mioveni. 

Unul dintre cei acuzaţi de opoziţie că ar fi orchestrat dosarul lui Constantin Nicolescu este senatorul PDL Mircea Andrei. Acesta a declarat în emisiunea "Ştirea zilei" că e scos ţap ispăşitor din cauza funcţiei pe care o are în PDL.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost reţinut, miercuri, de procurorii DNA Piteşti, fiind acuzat de mai multe fapte de corupţie.

 



Mircea Andrei: Îi dau în judecată pe Ponta şi IPS Calinic pentru afirmaţii calomnioase

Senatorul PDL Mircea Andrei a declarat, joi seară, că îi va acţiona în judecată pe IPS Calinic şi pe liderul PSD Victor Ponta, considerând că aceştia au făcut "afirmaţii calomnioase, neadevărate" la adresa sa, din interes politic, informează Mediafax.
   
"Îi voi acţiona în judecată pe Înalt Prea Sfinţia Sa Calinic şi pe Victor Ponta. Consider că afirmaţiile lor calomnioase şi nejustificate, sunt afirmaţii făcute din interes politic, neadevărate şi fără acoperire", a precizat senatorul PDL, arătând că este posibil să facă plângerea penală săptămâna viitoare.
   
Mircea Andrei a arătat că Victor Ponta a afirmat, la o emisiune televizată, că el ar fi spus la un ziar local, cu 10 zile înainte, că se vor produce evenimente în Argeş, iar liderul PSD va trebui să dovedească acest lucru.
 
"Şi Înalt Prea Sfiinţia Sa Calinic a făcut aceleaşi afirmaţii. Sunt de acord să dovedească, dacă nn pot, este grav", a adăugat senatorul PDL.
   
El a mai spus că IPS Calinic şi Victor Ponta sunt "imaturi pentru funcţiile pe care le deţin".
   
"Este absolut imoral pentru Ponta să încerce să câştige capital politic din situaţia grea a unui om din partidul său", a mai spus Mircea Andrei.
  
  Mircea Andrei, acuzat de liderul PSD, Victor Ponta, şi de Arhiepiscopul Argeşului IPS Calinic că ar avea legătură cu reţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a declarat că învinuirile care i se aduc sunt nefondate şi lipsite de maturitate.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close